Yeni Başkanımız Mehmed Esad DEMİRCİ'nin Mesajı

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

 

 Öğretmenlerin kişisel, mesleki ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gönüllü öğretmenler tarafından kurulmuş bir STK olan İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) 12 yıldır büyük bir heyecanla faaliyetlerine devam etmektedir. Geçtiğimiz haftasonu merkez binamızda gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrasında oluşan yeni  yönetim kurulumuz Başkanlık görevini bize tevdi etti.

 

 Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, derneğimizin eğitim alanında yeni ufuklar ortaya koyması için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de bu yükü  birlikte omuzlayacak, yeni ufuklara birlikte uzanacağız. Derneğimiz gönüllü öğretmen meslektaşları birlikte bulunduğu noktadan daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapabilecek, ülkemiz ve insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir. Bu çalışmaları eğitim sistemizdeki öğretmenlerimizle paylaşırken millî ve manevî değerlerimize sahip çıkmaya, kendi değerlerimiz ile evrensel değerlere saygı göstermeye, dünyadaki gelişmeleri takip ederek teknoloji,  bilim ve üretime  katkı sağlamaya çalışacağız.

 

 Daha önce birçok başarılı çalışma yaptığımız başta önceki dernek başkanımız Nuri ÖZKAN beyefendi olmak üzere birlikte görev yaptığım bütün İGEDER gönüllüsü arkadaşlarıma, bizi bu göreve layık gören yönetim kurulumuz ile dernek çalışmalarında maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen paydaşlarımıza teşekkür eder bütün meslektaşlarıma en derin saygılarımı sunarım.

 

Mehmed Esad DEMİRCİ

İGEDER Yönetim Kurulu Başkanı

05.10.2018