ULUSLARARASI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ KONGRESİ İÇİN ANKARA’DA ÖZEL OKULLARLA BİRLİKTE OLDUK

ULUSLARARASI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ KONGRESİ İÇİN ANKARA’DA ÖZEL OKULLARLA BİRLİKTE OLDUK

 

 İGEDER’in bir buçuk yıldır üzerinde çalıştığı, çalıştayları ve zirvelerinden sonra kongre ile taçlandıracağı ‘’ ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ KONGRESİ’’ hakkında bilgi vermek için Ankara’daki özel okullarla birlikte özel bir toplantı gerçekleştirildi.

 

 Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) nin organizasyonu ile Ankara Muradiye Eğitim Kurumlarının Sevgi kampüsünde yapılan toplantıya İGEDER yönetim kurulu başkanı Nuri ÖZKAN ve AR-GE birim başkanımız Mücahit KIBRIS katıldı. ÖZDER’ e üye otuzun üzerinde özel okul ve seksene yakın katılımcıya eğitimde insani, milli ve ahlaki model arayışlarımız çerçevesinde Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresinin Haliç Kongre Merkezinde 18-20 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacağı paylaşıldı. Bildiri, panel, atölye ve çalıştaylar hakkında bilgi verildi.
Toplantıya MEB müsteşarı Yusuf TEKİN, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILINÇGİL, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin BALCI, Muradiye Eğitim Kurumaları Genel Müdürü Hayrettin KARAKUŞ ve diğer eğitim kurumlarının genel müdürleri ile okul müdürleri katıldı.