İGEDER Yönetici Akademi Kamp Programı Gerçekleşti

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pendik Eğitim Kültür Derneği (PEKDER)   ve İGEDER olarak gerçekleştirdiğimiz 60 saatlik Yönetici Akademinin katilim belgeleri Bolu NARVEN termalde takdim edildi.

Programın kapanışına Sakarya Ünv. İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Ahmet BOSTANCI’ da katıldı. Ahmet BOSTANCI İmam Hatip Liselerin tarihsel gelişimi hakkında kısaca bilgi verdi. Liderin öneminden bahsetti. Pendik ilçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve Şube müdürü Salih Açıkel ve PEKDER yönetim kurulu üyesi ve İHL yönetici akademisi başkanı Şerafettin Taştan programa katildi. Programın sorulusu ve eğitimcisi Nuri ÖZKAN 60 saatlik programın kısa bir özetini yaptıktan sonra okullarda problem,  çatışma ve kriz yönetimi ve okulda BİZ bilinci oluşturma hakkında eğitim çalışması yaptı.

İGEDER Yönetici Akademi programına sabırla katılan lider yöneticilerimize, Pendik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve PEKDER ‘e teşekkür ederiz.