İGEDER Öğretmen Akademi Konya’da

7 atölye ile öğleden önce ve ögleden sonra olmak üzere öğretmen akademi Konya’da İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip lisesinde yapıldı. Selçuklu Genç Eğitimciler Derneği (SEGEDER) ile işbirliği içinde gerçekleştirilen öğretmen akademi açılış konuşmaları ile başladı. SEGEDER başkanı Ahmet Sami Ünal “Öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sunmak amaçlı olarak İGEDER ile işbirliği içinde akademi faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz.” dedi. İGEDER başkanı Nuri ÖZKAN da “Bugün Konya’da heyecan tazelemeye, birbirimize güç katmaya ve vazifemizi hatırlamaya geldik. Bizden önce eğitimde iz bırakan şahsiyetler gibi VATAN İÇİN BİR İZ, VATAN İÇİN BİRİZ demeye geldik.” diyerek Nurettin Topçu ve Mahir İz’den kısa kısa anlatımlar yaptı. Daha sonra eğitime katılan İGEDER formatörlerimize plaket verildi. Programa katılan Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Ali Kaban ” Allahu Teâla bizden mallarıyla canlarıyla cihat eden müminlerden olmamızı istiyor. Ordumuz ve sizler canlarınızla mücadale ediyorsunuz. Yani bu meslek fedâkarlık ister.” dedi.

Çumra ilçe milli egitim şube müdürü Ali Öz, Karaman İGEDER il temsilcisi Ahmet Tosuncu ve yönetim kurulu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Dekanı Prof.Dr.Ali Şahin’in de katıldığı açılış programının ardından atölyelere geçildi. 200 öğretmenin katıldığı atölye faaliyetine katılan eğitimcilerimize, Formatör eğitimcilerimize ve SEGEDER yönetim kuruluna, İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Bekir Tekkaymaz’a teşekkür ederiz.