İGEDER Öğretmen Akademi Denizli

 Denizli Öğretmen Akademisi, 2-3 Aralık 2017 tarihlerinde Denizli 19 Mayıs İlkokulunda gerçekleştirildi. Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Tomurcuk Eğitim Kültür Derneği ve İGEDER ortaklığında gerçekleşen eğitime 300’ün üzerinde öğretmen katıldı.

 

 Denizli Öğretmen Akademisinde Değerler Eğitimi, Kodlama Eğitimi, Akıl Oyunları, Liderlik ve Takım Yönetimi, Sınıf Yönetimi olmak üzere toplamda 5 alanda eğitim verildi. Eğitime katılan öğretmenlerin memnuniyetlerini ifade ettikleri eğitimler pratik, uygulamalı şekilde verildi.

   

 Akademinin açılışında konuşan İGEDER Genel Sekreteri Mehmed Esad Demirci İGEDER olarak öğretmenlerin Mesleki ve kültürel olarak kendilerini geliştirmeye katkı sağlamaya çalıştıklarını Bu amaçla atölye çalışmaları, akademik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bununla birlikte hafta sonu olmasına rağmen öğretmenlerin atölye çalışmalarına gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ da, öğretmenlerin kendilerini yetiştirmelerinin çok önemli olduğunu, öğretmenlerin gönüllü olarak hafta sonunu kendilerini geliştirmeye ayırmalarının daha önemli olduğunu söyledi ve çalışmalarda başarılar diledi.

 

 Eğitimlere Denizlili öğretmenler yoğun ilgi gösterdiler. Tomurcuk Derneği yetkilileri eğitimlere kayıtların 3 gün içinde dolduğunu ve bu teveccühe göre önümüzdeki aylarda Öğretmen Akademisini yeniden Denizli’de düzenlemek istediklerini ifade ettiler.