İGEDER İl Ve İlçe Temsilcileri İstanbul’da Toplandı

 İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) Türkiye genelinde var olan gönüllüleri ile faaliyetlerine devam ediyor. Derneğimizin temsilcisi olarak bulundukları il ve ilçelerde faaliyetler yapan gönüllülerimizle 06.02.2016 tarihinde İstanbul Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı İLAM konferans salonunda bir tam günlük toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda hem İGEDER olarak yaptığımız ve yapacağımız faaliyetleri temsilcilerimizle paylaştık, hem de temsilcilerimizin yaptıkları faaliyet sunumlarını dinledik.

 

 Toplantıda geçen yıl Osmnaiye ilinde yapılan Din Eğitiminde İyi Örnekler sempozyum çalışmasının farklı illerde yapılarak yaygınlaşmasına karar verildi. Buna göre önümüzdeki dönemde Ankara, Konya, Kayseri, Aydın, Bursa ve Erzurum’da sempozyum veya zirve çalışması yapılmasına karar verildi.

 

 Ayrıca daha önce kararlaştırılan Eğitimci Dernekleri Platformu (EDEP) hakkında konuşmalar yapıldı. Osman Nuri Topbaş hoca efendinin sohbet programına da katılan temsilcilerimiz memleketlerine daha fazla faaliyet yapma isteği ile dönüş yaptılar.