İGEDER Ara Tatil Formatör Eğitimleri Gerçekleşti

 

 İGEDER olarak çalışma alanlarımız arasında en çok yoğunlaştığımız alan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile yapılan “Hizmetiçi Eğitim” protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen İGEDER Öğretmen Akademi faaliyetleridir. Öğretmen akademi faaliyetlerini alanlarında uzmanlaşan formatör eğitimcilerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. formatör eğitimcilerimizin yetkinliklerini ve uzmanlıklarını artırmak amacıyla her yıl çeşitli eğitimler düzenlemekteyiz.

 

 Geçtiğimiz ara tatil döneminde Öğretmen Akademi faaliyetlerimizin yürütülmesinde en önemli faktörlerimiz olan formatör eğitimcilerimize 3 farklı alanda eğitim gerçekleştirdik. Ara tatilin ilk haftasında formatör eğitimcilerimiz “Eğlenceli Ders İşleme” ve “Koçluk” alanlarında ayrı ayrı 5 günlük eğitimlere katılım gösterdiler. İkinci hafta boyunca da formatör eğitimcilerimiz “Liderlik” alanındaki eğitimlere katılım gösterdiler.

 

 Program’da İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent YAZICI ile bir araya gelen eğitimcilerimiz, eğitim üzerine fikir alışverişinde bulundular. Eğitimlerimizin sonunda formatör eğitimcilerimiz ile Bursa gezisi ve Uludağ’da kayak programlarını düzenledik. Başta formatör eğitimcilerimize göstermiş olduğu ilgi ve ziyaretten ötürü İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, ara tatillerini ülkemizin eğitimi adına kullanan Formatör eğitimcilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

İGEDER Yıldızlaşmış Bir Türkiye İçin Çalışıyor.