İGEDER AKADEMİ ÖĞRENCİSİ KPSS TÜRKİYE 1. Sİ OLDU

İGEDER AKADEMİ ÖĞRENCİSİ KPSS TÜRKİYE 1. Sİ OLDU

 

İGEDER Akademi, Eğitim fakültelerinde okuyan üniversiteli gençlerin takviye eğitimler aldıkları, öğretmenlik alanında kendilerini donattıkları bir birim. Öğrenciler, öğretmen niteliklerini geliştirici seminerleri takip etmenin yanında İGEDER’in yürüttüğü çeşitli projelerde de aktif olarak görev alıyorlar.

 

  "Tek pişmanlığım İGEDER’i son senemde tanımış olmam."

 

 "Bu yıl hanımlar bölümünden Marmara Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği mezunu Zeynep ÖZDEMİR, girdiği KPSS sınavından Türkiye 1.liği ile ve yüz akıyla çıktı. Zeynep ÖZDEMİR, İGEDER’de geçen günlerine dair duygularını şöyle anlattı: “Şehrin hengâmesinde durup soluklandığım, dostluklar edindiğim, samimi, içten, sıcak bir yuvanın adı benim için İGEDER. Tek pişmanlığım İGEDER’i son senemde tanımış olmam. Hafta sonları ev arkadaşlarımla birlikte evden çıktıktan sonra dershaneye gitmekten vazgeçip İgeder’ e doğru yol almaktan ise asla pişman olmadım. Teşekkürler İGEDER ailesi.” dedi.

 

İlk Görev Yeri Memleketi Bingöl Oldu.

 

İGEDER AKADEMİ birim başkanı Abdülkerim ERSAN, “Zeynep ÖZDEMİR, memleketi BİNGÖL’de bu ülkenin geleceği olan çocukları yetiştirmek üzere göreve başladı. Kendisine ve diğer AKADEMİ öğrencilerimize İGEDER ailesi olarak eğitim-öğretim hayatlarında üstün hizmet ve gayretler dilerim,” dedi. “Onlardan beklentimiz, Mahir İZ gibi bu ülkede iz bırakabilen öğretmenler olabilmeleridir. Allah yardımcıları olsun.”

 

İGEDER AKADEMİ yeni dönem başlıyor...

 

İGEDER AKADEMİ de 17. Ve 18. Dönem başlıyor. Yenilenen yapısıyla bambaşka bir yapıya dönüşen İGEDER AKADEMİ, 2 yıllık bir eğitim programıyla geleceğin lider öğretmenlerini yetiştirmeyi hedefliyor. İGEDER AKADEMİ’de, Mesleki Gelişim dersleri ve Kişisel Gelişim Dersleriyle donanımlı öğretmenler yetiştirmeyi hedefleyen derneğimiz, aynı zamanda seminerler ve saha stajlarıyla tecrübe sahibi ve öğretmenliği kendine dert edinmiş eğitimciler yetiştirecek.


 İGEDER AKADEMİ programını bitiren öğrencilere İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ onaylı sertifika verilmesi planlanmaktadır.. Ayrıca açılacak atölye alanlarında Formatör seviyesine gelen öğrencilere de ayrıca sertifika verilmesi ve alanlarında eğitim açabilecek seviyeye ulaşmaları hedeflenmektedir. 15 Eylül 2015 – 02 Ekim 2015 tarihleri arasında www.igederakademi.org.tr adresinden yapıalacak ön kayıtlara göre 03 Ekim 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek mülakat sonunda İGEDER AKADEMİ’ ye girmeye hak kazanan 16 erkek ve 16 kız öğrencimiz bu müthiş programdan yararlanma imkânı yakalayacaklar.