İGEDER 12. Anadolu Temsilciler Toplantısı Yapıldı

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği kuruluşundan bu yana İstanbul başta olmak üzere ülkemizin her köşesinde eğitim faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Anadolu ilerinde yapmış olduğumuz faaliyetleri gönüllülük esasına dayalı görev yapan Bölge ve İl Temsilcilerimizle birlikte düzenlemekteyiz. Belirli tarihlerde bölge ve il temsilcilerimizle İstanbul merkezli buluşmalar gerçekleştirmekteyiz. Bu buluşmaların 12.’si 02-03/02/2017 tarihlerinde İstanbul Küçükçamlıca’da gerçekleşti.

Program Yönetim Kurulu Başkanımız Nuri ÖZKAN beyin açılış konuşması ile başladı. Nuri ÖZKAN ve Genel Sekreterimiz M. Esad Demirci hocamızın temsilcilerimize hoşgeldin konuşmasını yaptıktan sonra İGEDER 2017 Faaliyet Sunumu ve 3 Yıllık Gelişim Planını temsilcilerimizle paylaşıldı. Başkanımızın sunumunun ardından Başkan Yardımcımız Duran CANKATAR bey temsilcilerimizle bir araya gelerek program hakkında bilgi verdi.  Başkan Yardımcımızın konuşmasının ardından temsilcilerimiz Eğitimci Yazar Yrd. Doç Adem ERGÜL hocamızla bir araya geldi. Programın ikinci günü temsilcilerimiz ile birlikte Eyüp Sultan Cami’nde sabah namazı programı ile başladı. Bölgesel Eğitim Raporlarının Sunumu ve Teşkilatlanma ile ilgili yapılan çalışmaların ardından sona erdi.