YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN

Değerli Eğitimcilerimiz;

2018 – 2019 eğitim öğretim yılı, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte başlamış olacak. Ülkemizin geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanması, 2023 hedeflerine ulaşması hepimizin ortak düşüncesidir. Bu düşünce ile hedefe ulaşmak için her eğitim yılında olduğu gibi bütün eğitimciler yine var güçleriyle çalışacaktır. Biz biliyoruz ki “Dünyada hiçbir fetih, kaderin sırrına vâkıf olanlar için, sınıf kapısını açmak kadar şerefli değildir” anlayışı ile sınıfa giren her eğitimcimiz; minik yüreklere dokunarak, onlar üzerinde olumlu izler bırakacak, onların dertleriyle dertlenecek, onlardaki kabiliyeti ortaya çıkarmak için gayret gösterecektir.

Mesleğe başladığı ilk günkü gibi öğrencileri ile buluşma heyecanını yaşayan, ruhlar sanatkârı eğitim yöneticilerimize ve eğitimcilerimize başarılar diliyoruz.

Bu düşüncelerle 2018 – 2019 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını Rabbimiz’den niyaz ediyoruz.

İGEDER Yönetim Kurulu