GEZ GÖR ÖĞREN

Yola revan olmaya niyetlendiğinizde bir yol bir de yoldaş ararsınız. Yolunuz yol değilse yoldaşınızı da kendinizi de yorarsınız. Yolunuz yol, yoldaşınızda samimi değilse yol size cefa verir, yol sizi boğar, adım atmaya mecaliniz kalmaz. Ama bir de yolunuz yol, yoldaşınızda diğerkâm ise, ne mutlu yola, ne mutlu yolcuya.

İGEDER olarak 2006 yılından itibaren yola revan olmaya ve yolda kendine yoldaş arayanları bir araya getirmeye, revan olduğumuz yollarda tarihe dair izleri takip etmeye, geçmişle gelecek arasında köprü olmaya çalışmaktayız.

Ziyaretlerimizi gerek yurt içi gerekse yurt dışında olsun turistik bir faaliyetin ötesinde belli bir tema ve misyon kapsamında gerçekleştirmekte olup, gittiğimiz yerlerde ata yadigarı eserleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye ve ziyaret edilen yerlerde öğretmenlerle bir araya gelmeye, öğretmenlerimizin eğitim sezonunun stresini atabilmesi adına farklı sosyal etkinlikler düzenlemeye gayret göstermekteyiz.

Derneğimizin misyonuna uygun olarak gerçekleştirilmeye çalışılan tematik gezilerimiz dahlinde yurt içinde kırkı aşkın ili, yurt dışında da 39 ülkeyi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Her sene ziyaret ettiğimiz ülke ve şehirlere yenisini eklemekte, yeni yollara revan olmaktayız. İGEDER her dem yeni güzergahlar, yeni yol arkadaşları ile yollara revan olmaya devam edecektir.

İlgili

Ümmetin Rüyası Kudüs 2020