İGEDER ÖĞRETMEN AKADEMİ BATMAN’DA

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiğimiz öğretmen akademi çalışması 6 Mayıs 2017 tarihinde T.P. Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. 2 oturum ve toplam 8 atölye olarak yapılan çalışmalara 120’ye yakın öğretmenimiz katıldı.

Programın açılışında konuşan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut Kurtaran konuşmasında özetle Öğretmenlik mesleğinin önemine işaret ederek yetiştirilecek yeni neslin bizlerin çalışmalarıyla ülkemizi daha ileriye taşıyacağını söyledi. İGEDER adına konuşan dernek Genel Sekreterimiz Mehmed Esad Demirci de dernek faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra Nurettin Topçu nun “Bir mektebi inşa eden bir milleti inşa eder, Mektebi olmayanın milleti olmaz” sözünün hatırlatarak öğretmenlik mesleğinin önemine işaret etti. Bu doğrultuda kendimizi de sürekli değişim ve dönüşümlere ayak uydurarak yenilememiz gerektiğini ifade eden Demirci programda emeği geçen başta İl MEM Müdürü Mahmut Kurtaran’a İl Mem yard. Mehmet Şirin Temiz’e, İl arge ekibinden Veysi Bulut ve Erkan Alkan, Abdulgani Tatargan’a teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Programın sonunda Mehmet Esat Demirci İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a İGEDER Ünlem çalışmasını takdim etti.