İGEDER Balıkesir Atölye Çalışmaları Tamamlandı

İGEDER Öğretmen Akademi Çalışmaları kapsamında Cumartesi ve Pazar Balıkesir’de Atölye Çalışmaları düzenledi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Yakup YILDIZ, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan KONAKBAY, Altı Eylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÇELİK, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILINGİL katılım gösterdi.  Program açılış ve kapanışında söz alan İl milli Eğitim Müdürü Yakup YILDIZ düzenlenen eğitim faaliyetleri için İGEDER Yönetimine ve Formatör Eğitimcilere teşekkürlerini iletti. Programa İGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Nuri ÖZKAN ve Başkan Yardımcısı Duran CANKATAR katıldı.

Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşen programda günde iki oturumdan 4’er Atölye acildi.  İGEDER  bayan Formatör ekibimiz’de ÖZEL ALTIN ÇOCUK İLKOKULUNDA iki oturumda ikişer  Atölye Çalişması gerçekleşti. İki faalyette de İGEDER başkanı Nuri Özkan öğretmenlere ” İyi bir “çünkünüz” olsun. Eğer iyi bir nedeniniz varsa ve onu güçlü bir çünkü ile açıklayabiliyorsanız o zaman bu mesleği dert edinirsiniz. Okula koşa koşa gideriz. Sınıf kapısını da  fetih kapısı gibi görürüz.” dedi. ÖZKAN Nurettin Topçu, Mahir İz ve diğer iz bırakan eğitimcilerden kısa kısa anekdotlar anlatarak  “Öğretmenin ideali, davası varsa iz bırakan olabilir, fark atan eğitimci olabilir”  dedi. Programın bitiminde İGEDER il temsilcisi Adem Binay tarafından formatör eğitimcilere çiçek takdim edildi.

Balıkesir İGEDER il temsilcimiz Adem Binay basta olmak üzere İl ve İlce Milli Eğitim Müdürlerimize, ALTINÇOCUK İlkokulu yöneticisi Mehmet Uçak beyefendiye ve Hasan Baba Vakfının yöneticilerine teşekkür ederiz.