İGEDER Artvin Atölye Çalışmaları Gerçekleştirildi.

İGEDER  Artvin Atölye Çalışmaları Gerçekleştirildi.

23 Aralık 2017 Cumartesi günü Artvin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda açılışı gerçekleştirilen programda İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, İGEDER Eğitimcileri, Milli Eğitim Şube Müdürü Gürsel SEÇKİN, okul yöneticileri ve öğretmenler yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, “Bir toplum olarak ilerleyebilmek ve gelişmiş ülkelerdeki refah düzeyine erişebilmek için okullarda iyi bir eğitimin veriliyor olması gerektiği bilinen bir gerçektir. Ancak okullarda iyi bir eğitimin verilebilmesi, yani öğrencilerin başarılı olabilmeleri için okuldaki öğretimin niteliğinin yükseltilmesi gereklidir. Okullardaki başarı grafiği de, nitelikli öğretmenler olmadan önemli düzeyde yükseltilemez. Bu nedenle sahip olunan yetkinlikler çağımızı yakalayabilmek için asla yeterli olmayacaktır. Bu nedenle kişisel ve mesleki gelişimimizi destekleyecek birtakım faaliyetler içerisinde yer almak son derece önemlidir. Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler de ilimizdeki öğretmenlerin yetkinliğini her anlamda geliştirebilmek adına tüm fırsatları değerlendiriyoruz. Bu vesileyle İGEDER Başkan yardımcısı Duran CANKATAR ve dernek eğitimcilerine ilimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ’nin konuşmasının ardından İGEDER Başkan Yardımcısı Duran CANKATAR, İGEDER’in faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Liderlik ve takım yönetimi, etkili sınıf yönetimi, akıl oyunları, etkinliklerle değerler eğitimi  ve kodlama eğitimlerinin verildiği program 24 Aralık 2017 Pazar günü Hopa ilçemizde devam etti. İGEDER eğitimlerinden merkez ilçede 242 öğretmen istifade etmiş olup, Hopa ilçesinde de 250 öğretmenin  katılım göstermiştir.