İGEDER 5G EĞİTİM ATÖLYELERİ, Değişim Seninle Başlar

İGEDER  5G EĞİTİM ATÖLYELERİ

“Değişim Seninle Başlar”

Biz Hazırız Ya Sen …

“Çoğu insan zekâya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum”   Aziz SANCAR

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER), Mehmet Akif’in özlemini çektiği “ASIMIN NESLİ”nin, Necip Fazıl’ın “Kim var?” diye sorduğunda sağına ve soluna bakmadan “Ben varım” diyecek “GENÇLİĞİ”nin, Sezai KARAKOÇ’un işaret ettiği “DİRİLİŞ NESLİ”nin yetişmesi ve “YILDIZLAŞMIŞ BİR TÜRKİYE” için, çalışmalarını, diri bir kalp, zinde bir akıl ve sürekli artan ve yükselen enerjisiyle devam ettirmektedir.

İGEDER kurulduğu 2006 yılından beri öğretmenin ve öğretmen adaylarının mesleki kişisel gelişimleri için projeler hazırlamış ve cazibe merkezi haline gelmiştir. İGEDER bu alanda yeniliklerin, yeni fikirlerin ve yeni projelerin çıkış noktası olmuş ve öğretmenlik mesleğinin gelişmesi için fedakârca, gönüllüleri ile çalışmıştır.

Yıl 2018 ve İGEDER yeni bir girişim başlatıyor. Tüm Türkiye’deki Geleceğimizin teminatı öğretmen adaylarına;

“DEĞİŞİM SENİNLE BAŞLAR, BİZ HAZIRIZ YA SEN” diye sesleniyor.

Bu bağlamda, İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER), Gençlik Bakanlığı “Genç Öğretmenler Yetişiyor” projesi ve Kredi Yurtlar Kurumu ile imzalamış olduğu protokol çerçevesinde; gerek Kredi Yurtlar Kurumları yurtlarında kalan, gerek özel yurtlarda kalan, gerek üniversitelerde kulüp faaliyetleri yürüten eğitim fakültesi öğrencilerinin çayını içmek, onlarla sıcak bir sohbet etmek, beraberce eğitimi, değişimi ve gelişimi dert etmek, fikirler dokumak, öğrencilerimizin akademik, kültürel ve milli gelişimlerine katkıda bulunmak için seminer ve atölye çalışmaları yapmaya gidiyor.

Kıymetli Öğrenciler;

5G eğitim atölyeleriyle, beraberce geleceği inşa etmek için sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyacağız.

Bizlerle iletişime geçin …

Yurt, Kurum ve Kulüp Başvuruları İçin: 0535 085 10 iletisim@igeder.org.tr