EĞİTİMDE KAHVE MOLASI

İGEDER olarak geçtiğimiz dönemlerde başlattığımız “Eğitimde Kahve Molası” programlarımıza devam ediyoruz. Eğitim alanında uzman kişilerden, akademisyenlerden veya bürokratlardan konukların olduğu ve muhabbet tadında söyleşilerin gerçekleştiği programlarımızın “Eğitimde Çağın Ötesine Geçmek” konulu bu buluşmasında Prof. Dr. Erhan ERKUT hocamızı ağırlayacağız. Bu güzel programa katılmak isteyen tüm eğitimcilerimizi bekliyoruz.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Prof. Dr. Erhan ERKUT kimdir?

Erhan Erkut, lisans derecesini 1980’de Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden, doktorasını ise 1986’da Florida Üniversitesi’nden aldı. 1985-2005 yıllarında Alberta Üniversitesi İşletme Fakültesinde ders veren Prof. Erkut bu dönemde “INFORMS Teaching of Management Science Practice Award” ile “3M Teaching Fellowship” başta olmak üzere dokuz eğitim ödülü ile Canadian Operational Research Society tarafından verilmiş beş başarı ödülü aldı ve 50’den fazla hakemli dergi makalesi yayınladı.  Eğitim ve araştırmanın yanında birçok endüstriyel projeyi de yöneten Prof. Erkut, Centre for Excellence in Operations adlı bir uygulamalı araştırma merkezi kurdu ve INFORMS Transactions in Education dergisinin kurucu editörlüğünü yaptı.

2005’de Türkiye’ye dönen Prof. Erkut, 2005-07 arasında Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı, 2008-13 arasında Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü, 2014′den bu yana ise MEF Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı görevlerinde bulundu.  İstanbul Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Kariyer Planlama Derneği ve Bilim Kahramanları derneklerinde yönetim kurulu üyeliği yapan Prof. Erkut, son yıllarda Türkiye’de girişimcilik ve yetkinlik gelişimi konularında aktif olarak çalışmaktadır. Erhan Erkut’un detaylı özgeçmişine bu linkten ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ