2018 İGEDER ÖZBEKİSTAN GEZİSİ

19:00 –  Atatürk Havaalanında Buluşma

22:00 – Uçuş – Özbek Hava Yolları

I.GÜN – TAŞKENT /  08 Ağustos 2018 Çarşamba

Saat 06:20’de  Taşkent’e HY – 274 sefer sayili uçağı ile varış. Taşkent Havaalanında karşılama. Mahalli lokantada alınacak kahvaltının ardından Taşkent gezisi: Taşkent’te bulunan Barak Han medresesi, Kökeldaş medresesi, Kaffal Şaşi türbesi, Özbekistan Diyanet İşleri Başkanlığı’nda bulunan Hazreti Osman dönemine ait Kuran-ı Kerim’in orijinal mushafı’nın ziyaret edilmesi. Öğle yemeği sonrası otele yerleşme. Kisa bir dinlenmeden sonra Özbekistan Eğitim Bakanliğinda goruşmeler. Emir Temur meydanı, Bağimsizlik meydani, Alişir Nevai teatrosu panoramik gezileri. Akşam yemeği. Geceleme otelde.

II.GÜN – BUHARA / 09 Ağustos  2018 Perşembe

Otelde erken sabah kahvaltısı. Taşkent Havaalanı iç hatlar terminaline Buhara’ya uçuş için transfer. Buhara’ya uçuş saat 07:30’da. Buhara’ya varış, karşılama. Buhara ziyaretleri: ABDÜLHALIK GÜCDEVANİ, ARİFİ RİVEGERİ, MAHMUD’İ İNCİR FAGNEVİ, HACE ALİ RAMİTENİ, MUHAMMED BABA SEMMASİ ziyaretleri sonrası, akşam yemeği ve geceleme otelde.

III.GÜN – BUHARA / 10 Ağustos  2018 Cuma

Otelde sabah kahvaltısının ardından SEYYID EMIR KÜLAL, BAHAUDDIN ŞAH-I NAKŞIBENDI VE VALIDELERI’NIN TÜRBELERI’NI ziyaretleri. Buhara’yı dünyada eşsiz manevi şehir kılan Çar-Minar minaresi, İsmail Samani türbesi, Ark kalesi, Eyyüb Peygamber çeşmesi ve türbesi, Poyi Kalon kompleksi: Kalan minaresi, Mir Arap medresesi, Kalan türbesi gezileri. Öğle yemeği tur esnasında. Akşam yemeği. Geceleme otelde

IV. GÜN – SEMERKANT / 11 Ağustos  2018 Cumartesi

Otelde sabah kahvaltısı. Semerkant’a hareket (265 km). Semerkant girişında  İMAM-I BUHARİ K.S. kabri ve külliyesini ziyareti sonrası Semerkant’a varış. Otele yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme otelde.

V.GÜN SEMERKANT / 12 Ağustos 2018 Pazar

Otelde sabah kahvaltısı. Semerkant şehir turu: Registan meydanı: Uluğ Bey medresesi, Şirdar medresesi, Tilla Kari medresesi, Bibi Hanım türbesi, Şahi Zinda türbesi, Gur-I Emir türbesi, Uluğ Bey rasathanesi. Öğle yemeği tur esnasında. Akşam yemeği ve geceleme otelde.

VI. GÜN –SEMERKANT / 13 Ağustos 2018 Pazartesi

Otelde sabah kahvaltısının ardından Semerkant şehir turu devami: Imam-i Maturudi türbesi, Hazret Hızır camii, Ruhabad türbesi ve Hazret Daniyar türbesi gibi mekanların ziyaret edilmesi. Siyob Pazarinda alişveriş. Semerkant Havaalanına transfer. HY – 275 sefer sayili uçağı ile İstanbul’a uçuş saat 18:55’de.

NOT: Derneğimiz program içeriğinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Program içeriğinde belirtilen saatler yol durumuna ve grubun hareket kabiliyetine göre farklılık arz edebilir.

FİYATLANDIRMA

Kişi Başı Fiyat : 1150 $
Son Başvuru Tarihi : 10 Temmuz
Kontenjan : 42 Kişi

KAYIT SONRASI ÖN ÖDEMEYİ (%50) YAPTIĞINIZDA ÖN KAYIT İŞLEMİNİZ TAMAMLANACAKTIR.
KATILIM ÜCRETİNİN YATIRILABİLECEĞİ HESAP BİLGİLERİ

ÖDEME BİLGİLERİ İÇİN 534 728 6474 NUMARALI TELEFONU ARAYINIZ .

BANKA:FİYATLANDIRMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

• Rezervasyonun kesinleşmesi için tur bedelinin %50 sinin ödenmesi gerekmektedir.
  • Başvuru yapmış olmanız kaydınız yapıldığı anlamına gelmeyecek olup ön ödeme yapmadığınız sürece isminiz yedeklerde yer alacaktır.
  • Ödemeler belirtilen banka hesap numarasına yatırılarak veya elden ödeme şeklinde gerçekleştirilecektir. Kredi kartına taksit imkanımız yoktur.
  • Hangi nedenle olursa olsun son başvuru tarihinden sonra gerçekleşecek iptallerde tur ücretinin %50’si kadar kesinti yapılır.
  • TUR FİYATINA DAHİL OLANLAR
  • Otel konaklamaları;
  • Yemekler: 6 kahvaltı, 3 öğle yemeği, 5 akşam yemeği;
  • Müze ve ören yerlerinin giriş ücretleri;
  • Istanbul – Taşkent ve Semerkant – İstanbul uçak biletleri;
  • Taşkent – Buhara iç hat uçak bileti;
  • Klimalı otobüsler ile seyahatler;
  • Türkçe bilen profesyonel rehber;
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı
  • Seyahat Sigortası
  • TUR FİYATINA DAHİL OLMAYANLAR
  • Şahsi harcamalar, bahsişler;
  • 3 öğle yemeği;
  • Müze ve Ören yerlerindeki fotoğraf – video çekimi için istenen ücretler

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

• Tur öncesi ve tur içinde hava muhalefeti, deprem, sel vb. sebeplerden dolayı yapılamayan turlarda İGEDER in sorumluluğu yoktur.
  • Bu turumuz İstanbul’dan hareket ettiği anda başlar İstanbul’a dönüldüğü anda biter.
  • Araç yerleşme planında sağ, sol veya koridor, cam kenarı ve koltuk numarası garantisi verilmez. Koltuk numaraları ücret yatırma önceliği dikkate alınarak belirlenir.
  • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmayan turu önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı İGEDER de saklıdır.
  • Turun iptali durumunda İGEDER iptali bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.
  • Yolculuk esnasında hava ve yol koşullarından dolayı doğabilecek gecikmelerden İGEDER sorumlu tutulamaz.
  • Konaklama noktalarından hareket saatleri İGEDER tarafından belirlenecektir. Ayrıca İGEDER iklim ve yol koşullarına göre programda değişiklik yapabilir.
  • Derneğimiz namaz vakitlerine riayet edip program akışını ona göre belirlemeye gayret gösterir.
  • Pasaportun gidilecek Ülkeye giriş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır.
  • Gezimiz GIALLO ROSSO TRAVEL- Tursap no . 7523 ile birlikte düzenlenmektedir.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ